Tarieven

Tarieven

Voordelig

Met ronduit concurrerende tarieven bent u bij ons aantoonbaar goedkoper uit dan bij andere Nederlandse aanbieders. Zo rekenen wij voor btw-vrije opslag van zilver in Zürich slechts 0,9%. De kosten voor de verzekering zijn daarnaast 21% lager dan wanneer u zilver laat opslaan in een douane-entrepot in Nederland. Ook bent u bij onze beide opslaglocaties gevrijwaard van aanvullende kosten als in- en uitslagkosten, transactiekosten en uitleverkosten.

Edelmetaal Beheer Nederland verzorgt de opslag van goud, zilver en ander edelmetaal (alle in de vorm van munten of baren) vanaf 5.000 euro. Het bewaarloon brengen wij u ieder kwartaal in rekening. Deze opslagkosten worden berekend op basis van de gemiddelde (vervangings-)waarde van het betreffende edelmetaal.

Edelmetaal Beheer Nederland hanteert de volgende tarieven*:

Tarievenoverzicht

BewaarloonEdelmetaal
0,65%Goud
0,90%Zilver, platina en palladium
HandelingKosten
Inslagkosten€ 0,-
Uitslagkosten€ 0,-
Transactiekosten€ 0,-
Uitleverkosten€ 0,-

* Inclusief verzekeringskosten, exclusief 21% btw.

Verkopen

Terugkoopgarantie

Wilt u uw edelmetalen weer verkopen? Inkoop Edelmetaal is net als Edelmetaal Beheer Nederland gelieerd aan The Silver Mountain. Deze inkooporganisatie biedt met haar terugkoopgarantie een uiterst scherpe biedgarantie op alle bij The Silver Mountain aangekochte gouden en zilveren baren en munten. Maar ook goud en zilver dat elders is aangekocht kan rekenen op de scherpe prijzen van Inkoop Edelmetaal.

Meer weten over de aankoop van edelmetaal en terugkoopgarantie via The Silver Mountain?

Meer informatie over de werkwijze van Inkoop Edelmetaal?