Over ons

Over ons

Aantoonbaar excellent

Edelmetaal Beheer Nederland is exclusief partner van The Silver Mountain, Nederlands grootste en hooggewaardeerde edelmetaalhandelaar. Deze duurzame alliantie, waar ook het aan The Silver Mountain verbonden Inkoop Edelmetaal toe behoort, onderstreept onze soliditeit en optimale dienstverlening in verzekerde opslag.

Partners

The Silver Mountain

Onze partner The Silver Mountain geniet al jaren de status van voorkeursleverancier van zilver, goud en platina dankzij haar scherpe tarieven en een eenvoudige, veilige, snelle en discrete manier van aankopen. Servicegerichtheid is dan ook een cruciale pijler van het succes van het bedrijf. En dat is precies, waarom Edelmetaal Beheer Nederland is opgericht: als passend antwoord op de toenemende vraag van klanten naar veilige en professionele opslag. Zo kunnen bestellingen geplaatst bij The Silver Mountain direct bij Edelmetaal Beheer Nederland gealloceerd worden opgeslagen.

Partners

Inkoop Edelmetaal

Betrouwbaar, transparant, veilig en voordelig: Inkoop Edelmetaal biedt particulieren, beleggers en investeerders de mogelijkheid edelmetaal al dan niet rechtstreeks vanuit opslag (terug) te verkopen tegen de scherpste prijzen van Nederland. Dit inkooplabel van The Silver Mountain is opgericht in 1990 ten behoeve van cliënten die hun gouden en zilveren munten en baren snel en goed willen verkopen. De prijzen die Inkoop Edelmetaal hanteert, zijn 24/7 gekoppeld aan de actuele goud- en zilverkoers en verzekeren u van biedgaranties in de vorm van vaste percentages.