Locaties

Locaties

Veilig

U wilt zeker weten dat uw waardevaste investering op de best mogelijke manier beschermd wordt. Onze zwaarbeveiligde faciliteiten zijn voorzien van een klasse certificering en bovendien beide volledig gespecialiseerd in de opslag van edelmetalen. Zo zijn uw edelmetalen optimaal beveiligd tegen diefstal en confiscatie door derden. Onze faciliteiten bevinden zich in Rotterdam en Zürich.

Nederland

Rotterdam

De exclusieve kluisruimte van de voormalige Hollandsche Bank Unie in Rotterdam is beveiligd volgens de hoogste normen en bij uitstek geschikt voor het opslaan van edelmetaal binnen handbereik: Edelmetaal Beheer Nederland brengt u geen in- en uitslagkosten in rekening en u kunt naar wens op ieder moment uw edelmetaal naar een andere locatie, zoals uw huisadres, verzenden.

Zwitserland

Zürich

De grootste opslagfaciliteit voor edelmetaal in Europa is die van Loomis International in Zürich, Zwitserland. In deze streng beveiligde opslag houden veel banken, waaronder Credit Suisse, een voorraad goud aan.

De gunstigste tarieven voor btw-vrij zilver
Nederlandse particulieren kiezen vaak voor opslag door Edelmetaal Beheer Nederland op deze locatie vanwege de voordelige mogelijkheid zilver vrijgesteld van btw op te slaan: de tarieven die Edelmetaal Beheer Nederland hanteert voor de opslag van btw-vrij zilver liggen tot 30% lager, dan de prijzen die door andere aanbieders voor opslag in een douanedepot in Nederland worden gehanteerd. Ook de aankoop van het zilver zelf kan in verschillende formaten tegen aantrekkelijke tarieven.

Zürich

Speciale aanbiedingen

De Zwitserse opslagfaciliteit biedt nog een belangrijk voordeel, want met Loomis bevinden we ons in het hart van de dynamische internationale handel in edelmetaal. Zo stelt onze handelspartner The Silver Mountain zeker, dat u steeds vroegtijdig zicht hebt op speciale aanbiedingen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze aanbiedingen? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief van The Silver Mountain.